Minerva Gids voor Crisiskern (2023)

Minerva is voor Crisis Core wat Sephiroth was voor Kingdom Hearts of de Judge voor Final Fantasy X: een abnormaal krachtige optionele tegenstander. De ultieme test voor elke hardcore fan van de betreffende game. Minerva lijkt de "godin" van de literatuur te vertegenwoordigen die door Genesis wordt aangehaald voor vermoeidheidLIEFDELOOSEn natuurlijk zijn haar aanvalstechnieken een godin waardig. Er is ook meer informatie over Minervahier.

De weg naar Minerva

Het epische gevecht met Minerva vindt plaats in het hart van een naamloze grot in het noorden van de planeet, vlakbij de Levensstroom. Een enorm energiepotentieel en eenheden van zowel Genesis als Wutai en talloze andere wilde beesten zorgen ervoor dat velen de grot binnenkomen, maar slechts enkelen verlaten.

Als je Minerva wilt ontmoeten, heb je in hoofdstuk 4 voor het eerst de kans. In het laboratorium van Hollander ontvang je een e-mail van een zekere "schattenjager", die Zack ook zal verplaatsen naar de map "Spam" die hij zelf heeft gemaakt. Naast het schandalige verzoek ontgrendelt dit bericht ook missielijn 8-4, waarin je weer een dierbare oude (of jonge) bekende zult zien. Speel deze draad af om draad 8-5 te ontgrendelen. Voltooi deze ook en je hebt een nieuwe Esper om uit te kiezen, evenals de nieuwe Caves of Wonders-streng. Maar wees gewaarschuwd dat deze thread waarschijnlijk de moeilijkste van de 300 zijmissies in het spel is. Als je missie 9-6-6 eindelijk hebt gehaald, mag je trots op jezelf zijn: je hebt de schat van Minerva bereikt...

Analyse van Minerva in de strijd

Minerva heeft naar schatting 10 miljoen levenspunten en geen enkel magisch punt. Als het je lukt om haar in kritieke toestand te krijgen, gebruikt ze een feniksveer. Om het nog erger te maken, heeft ze een niet-blokkeerbare aanval die zelfs geharde spelers 60.000 punten kan kosten. Dit zijn hun aanvallen:

momentenpalter:Een fysieke aanval waarbij Minerva tweemaal haar wapen raakt. Als het je is gelukt om de eerste treffer te ontwijken, raak dan nog niet opgewonden: de tweede heeft een veel groter bereik! In totaal ongeveer 20.000 schade.

fotonenfeder:Minerva zal dit vaak doen door zich terug te trekken naar de rand van het slagveld en een stel kleine, pijnlijke veren op je af te vuren. Elk draineert tot 5000. De aanval is fysiek.

paarse gloed:De eerste magische aanval in deze lijst. Je tegenstander roept een leuke kleine vuurbal op, die je ook volgt. Hoe eerder hij je betrapt, hoe hoger de toegebrachte schade. 60000 moet worden verwacht. Na enige tijd zal de vuurbal verdwijnen.

Kwalitatief:Eisga omgekeerd: de godin laat een enorme ijspegel uit de grond groeien. De magische schade is ongeveer 30.000.

Hamer van Thor:Een soort Blitzga, magisch natuurlijk. Een paarse bliksem dondert neer op die arme Zack. De toegebrachte schade is 40.000.

Ultima:Minerva heeft twee seconden nodig om deze eigenlijk tijdrovende spreuk op je los te laten. Klassieke magie, schade bij 99999. Zo direct dodelijk.

anti-materie:Volstrekt nietszeggende naam. Minerva krijgt gedurende 20 seconden immuniteit voor fysieke aanvallen. Wat heeft dit met materialen te maken?

Anti-magie:Gedurende 20 seconden loopt de godin geen schade op door magische aanvallen.

Totale barrière:Een vervelende combinatie van Anti Materia en Anti Magic. ugh!

Heilige licht:Minerva geneest zichzelf voor de verandering. Herstelt ongeveer 50.000 levenspunten.

Jurisprudentiefouten:Niet-blokkeerbare speciale aanval die alle positieve conditie-effecten verwijdert en 60.000 schade aanricht. Fysiek, ondanks alles en falend in onkwetsbaarheid.

Wat nodig is?

Allereerst: stalen zenuwen. Dan moet je er eens over nadenken...

Als je naar de hierboven beschreven aanvallen kijkt, zie je dat zowel de PSY- als de KONS-waarden hoog zouden moeten zijn. Bovendien moet je je eigen verdediging in de strijd vergroten. Je kunt ook voorkomen dat de godin de feniksveren gebruikt. En je moet ook kunnen aanvallen. Genezing is ook iets dat de een of de ander wenst... Oh, en deze HP-limiet... hoe kan ik die omzeilen?

onderwerpen

 • Vitaga moet zorgen voor een snelle genezing
 • Muur om de verdedigingswaarde nog verder te verhogen
 • Phoenix Feathers worden uit Minerva's zak gehaald met Steal of Robbery
 • Hammer Strike of Magic Strike, die sterker worden met het aantal AP of MP, zijn geschikt als krachtig aanvalsmateriaal
 • De laatste twee slots zouden Materias moeten zijn die PSY en KONS pushen...

Twee materialen moeten het attribuut TP+999% hebben, één moet AP of MP hebben (afhankelijk van het geselecteerde aanvalsmateriaal) +999%. Twee zouden KONS en PSY moeten versterken. De laatste kan indien nodig STR of MAG verhogen.

Waarom MAG verhogen bij aanvallen met Hammer Strike?Heel eenvoudig: de werking van Vitaga wordt ook sterk beïnvloed door de MAG-waarde.

Waarom niet Desperate Strike?Dankzij de AP/MP-boost van de Materias en Equipment brengen de twee aanvallen ook 99999 schade toe. En (als je mij volgt) trek GEEN TP, AP of MP af. Desperate Strike richt alleen 99999 schade aan als Zack's HP laag is. En dan wordt hij steeds vermoord door Minerva en mag je niet vechten. Dus Hammer Strike/Magic Strike is naar mijn mening praktischer.

apparatuur

 • Genji-pantserofAdamreifdoorbreek de TP-limiet.
 • Seydlitzverhoogt alle statistieken
 • Genji-helmzet AP- en MP-verbruik op nul, belangrijk voor aanvalsmateriaal
 • Genji Reifbreekt de schadelimiet

Bescherming tegen omstandigheden en elementaire aanvallen is niet nodig omdat de Godin geen toevlucht neemt tot dergelijke middelen. Al hun aanvallen zijn elementloos. Nog een opmerking: om 4 accessoires te kunnen dragen in plaats van slechts twee, moet je de 7-2-5-missie voltooien. De 7-2 missieketen wordt automatisch ontgrendeld in hoofdstuk 5.

Waar te nemen?

Koop of zoek materialen

Vitaga:Voegt een "Vita" Materia en een "Dood" Materia samen. Als alternatief een "Regena" op het hoogste niveau en "Analyse". Ook in missies 1-3-6, 5-2-1, 6-6-5, 8-5-1, 9-4-5, 9-5-6, 9-6-1.

Muur:Opnieuw heb je een aantal keuzes: Barrier en een DBW Materia (de paarse) OF Seismos en een TP+ Materia. Of gemakkelijker in missies 1-4-5, 1-4-6, 3-5-3, 4-5-1, 5-2-4, 8-6-3, 9-1-5, 9-4 - 2, 9-4-4, 9-5-1, 9-6-1. Grote selectie.

Stelen:Deze Materia krijg je in de loop van het verhaal van de jongen die je gil heeft gestolen. Anders ligt het rond in sommige missies (7-4-1, 8-3-6).

Hamerslag/Magische slag:Je kunt dit materiaal niet fuseren, je kunt het vinden in missies 3-5-1 of 9-3-1 (Hammer Blow) en 4-5-6, 5-4-2, 6-5-5, 7-5- 5 of 9-3-4 (magische aanval).

PSY/KONS-versterkers:Koop ze in de "Sector 5 Materia Storyline". Voltooi missie 6-2-3 om ze te ontgrendelen.

Materia-fusie

Nou, nu heb je de materialen, maar niet de statistieken die je wilt. Dus nu wordt het lastig. Je hebt hoeveelheden Gil en SP nodig. En die stelt Minerva je graag ter beschikking. Haal de feniksveren uit je zak en kies voor zelfmoord. Verkoop de veren nu. Als je echter SP nodig hebt, gebruik het geld dan om Materias te kopen (bij voorkeur de "Hades Magic" van de Schattenversand, beschikbaar in Mission 9-5-4 als de inhoud van een doos). Genereer SP uit de Materias en ga door totdat alle wensen zijn gedekt.

Laten we verder gaan met fusie, gepresenteerd als "formules". Zorg ervoor dat je gewenste Materia niet verandert, het beste gebruik je "Analyse" of een identieke Materia om dit effect te voorkomen. Gewenste materia betekent wat er uiteindelijk over moet blijven.

TP+999%:Wish Materia + Materia+99 Phoenix Feathers -> Wish Materia met HP+999%

AP+999% of MP+999%:

 1. TP Boost + TP Boost+99 Phoenix Feathers -> TP Boost met TP+999%
 2. TP Booster met TP+999% + Desire Materia +Soma (AP) of Ether (MP)-> Desire Materia met AP/MP+999%

PSY/KONS + 100:

 1. TP Boost + TP Boost+99 Phoenix Feathers -> TP Boost met TP+999%
 2. TP Booster met TP+999% + Gewenste Materia +Mithril (PSY) of Adamantite (KONS) –> Gewenste Materia met PSY/KONS+100

Het is mogelijk dat ik hier een fout heb gemaakt. Je kunt het beste zelf een beetje experimenteren.

aanschaf van apparatuur

Genji-roer:Kan eenmalig worden gekocht bij de schaduwpost (missie 9-5-4 in doos).

Genji Reif:Schatkist in Missie 9-6-4

Genji-pantser:Bekijk alle herinneringen aan de DBW. U kunt uw voortgang in het DBW-menu zien aan de hand van de percentageweergaven. Het doel is om overal 100% te staan. Ook met espers, chocobo-modus en de karakters. Als je het eenmaal hebt gedaan, selecteer je het DBW-menu en pak je het pantser.

Adamanreif:Veel gemakkelijker te krijgen dan Genji Armor. Je krijgt de circlet in missie 7-3-6 als beloning voor het voltooien van de missie.

Alles bij elkaar? Gefeliciteerd, je hebt het saaiste deel van mijn gids voltooid! Nu is het de beurt aan Minerva!

in gevecht

Je hebt veel vrijheden, deze tactiek heeft me geholpen te winnen.

Gebruik allereerst Steal. Blijf proberen totdat je eindelijk de 99 Phoenix Feathers hebt. Je hoeft natuurlijk niet 99 keer succesvol te stelen, als je eenmaal "er doorheen bent" kan het gevecht beginnen.

Gebruik een feniksveer, werp Wall op je, schakel over naar "Hammer Blow" of houd "Magic Blast" vast en ga aan de slag. Raak Minerva als een gek. Als je AP/MP en Strength hoog genoeg zijn, zou elke treffer 99999 moeten aftrekken. De Genji Helm voorkomt het verlies van waardevolle AP. Let op de staat van je barrières en beuk Minerva tot ze het opgeeft. Dus met 10 miljoen hitpoints zou je 100 keer moeten raken, ervan uitgaande dat Minerva natuurlijk niet geneest en je de feniksveren hebt gestolen. Ook relevant: win afstand na elke treffer zodat de paarse vuurpijl niet meteen toeslaat!

Reik uit naar Minerva, achteruit: ze zal Moment Cleaver gebruiken. Val ze aan met de Photon Feathers, doe precies het tegenovergestelde: ren zo dicht mogelijk naar ze toe en houd de Triangle-knop ingedrukt om de schade te minimaliseren. Als ze klaar is, meteen weer op afstand! Minerva's "mooiste" zet is Crimson Flare. Omdat je ver weg bent, ren naar hem toe en ontwijk abrupt naar links of rechts. Ren naar de rand van de arena en activeer de Hammer Strike of Magic Strike. Zack zal naar de razende godin rennen en haar slaan. Want zolang de Crimson Flare rond zoemt, kan je tegenstander geen nieuwe aanval gebruiken. Als je dichtbij bent, ren dan gewoon weg totdat hij verdwijnt. De hamer van Thor is daarentegen wat veeleisender: je rent weg zodra de naam van de aanval wordt weergegeven of je rolt zodra het scherm extreem kort wit knippert. De vervelende Kokytos is vergelijkbaar, maar de timing is veel strikter. Bij Ultima daarentegen kun je niets: ofwel blokkeer je met driehoekje om de schade op te vangen. Ik, aan de andere kant, liet me doden om volledig genezen met de feniksveer weer op te staan. Het is hier belangrijk om er meteen een nieuwe veer in te gooien en Wall tevoorschijn te toveren. Je kunt echter niets doen tegen de verdedigende Anti Materia, Anti Magic en Total Barrier. Wacht gewoon tot het effect is uitgewerkt. Gebruik de geneeskrachtige wind van Minerva, genees jezelf van een afstand of ren desnoods met de hamerslag op haar af.

Belangrijk bij dit alles: Houd je TP boven de 60000, in het ergste geval laat je hem dalen tot 40000. Waarom? Het is simpel: de krachtigste aanval van Minerva is nog niet door mij genoemd: Infernal Judicate Arrow verbruikt meer dan 60.000 wanneer het onbeschermd is en verwijdert alle positieve statuseffecten. Mocht de Judicial Arrow je doden, dan biedt de Guardian Angel GEEN bescherming. Activeer direct een feniksveer als Minerva klaar is en laat je er mee afmaken. Als alternatief kun je jezelf genezen als je MAG hoog genoeg is. In ieder geval moet je een feniksveer gebruiken en de muur tevoorschijn toveren na je dood of na de oordeelspijl. Dan hoeft er niets mis te gaan...

epiloog

Zodra je Minerva hebt verslagen, sta je versteld van de mooie reeks en ontvang je een e-mail van Kunsel samen met het "Deus Butcher"-accessoire. Het verhoogt STR, CONS, MAG, PSY en GLK met 50 en verdubbelt TP, MP en AP. Als traktatie doorbreekt het de limiet van TP, AP en MP.

Ik heb mijn informatie over de exacte locatie van de verschillende accessoires enz. Uit de gidsen van Gamefaqs.com gehaald. Er zou een winkellijst zijn, een missiegids (Absoluut Steve) en de veelgestelde vragen over accessoires vanMogg 13-42. Mijn tactiek is gebaseerd op de basis van de Minerva GidsAbsoluut Steve, maar is geen vertaling!

Ik vraag dat deze gids alleen wordt gepubliceerd op sites die mijn uitdrukkelijke toestemming hebben om dit te doen. Ik zal hier niet weer de hele quark over copyright en dergelijke opschrijven, het blijft natuurlijk van toepassing!

Minerva Gids V 1.0 doorRotbarsch© 2008
Crisis Core, Final Fantasy VII en Sqaure Enix zijn handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

Alle rechten voorbehouden.

FAQs

What is the Met team in Kern County? ›

(KBAK/KBFX) -- Kern County has a Mobile Evaluation Team, referred to as MET, that is dispatched to law enforcement when they are dealing with someone who has a mental illness, officials said Tuesday. "As we all know, law enforcement just gets called out to situations.

What is the mission statement of Kern Behavioral Health and Recovery Services? ›

Our mission is to provide education, advocacy and encouragement for family members who are navigating the complex behavioral health systems to connect their loved ones to mental health and/or substance use services.

Who is the behavioral health director of Kern County? ›

Stacy Kuwahara, LMFT is the Behavior Health Director for Kern County.

What is the Panama City Crisis Line? ›

24-Hour Crisis Line: (850) 522-4485.

Who owns Kern Medical Center? ›

Kern Medical is an academic teaching hospital, owned and operated by the Kern County Hospital Authority.

What is the Hogg Foundation for Mental Health What is the mission of this organization? ›

Transforming Mental Health Through Community

The Hogg Foundation envisions a future in which the people of Texas thrive in communities that support mental health and well-being. We believe it's possible to transform how communities promote mental health in everyday life.

What is the Kern County hospital known as today? ›

Welcome to Kern Medical

Kern Medical is a leading Central Valley healthcare organization, a modern 222-bed hospital, a comprehensive offering of primary care and specialty clinics, and a large body of highly skilled doctors, nurses, technicians, and other health-care providers.

Who is the California County Mental Health Director? ›

Los Angeles County Department of Mental Health

Lisa Wong, Psy. D., is the Director of the Los Angeles County Department of Mental Health (LACDMH) as of February 28, 2023, after serving as Interim Director since July 2022.

Who is the director of Behavioral Health services and mental health SF? ›

Dr. Hillary Kunins serves the City and County of San Francisco as the Director of Behavioral Health and Mental Health SF.

Who is the mental health director of Chemung County? ›

Brian Hart, LCSW-R

Chemung County Mental Hygiene Dept.

What is the main problem with Panama? ›

However, corruption and impunity are serious challenges, affecting the justice system and the highest levels of government. Discrimination against racial minorities is common, and Indigenous groups have struggled to uphold their legal rights with respect to land and development projects.

Why retire to Panama? ›

With its low cost of living, pleasant weather, and rich cultural heritage, Panama is an ideal place to live out your golden years. Whether you're looking for a tropical paradise or a bustling metropolis, or something in between, you'll find it relatively easy when you retire early in Panama.

Why is Panama split? ›

The United States recognized Panama on November 6, 1903, after Panama declared its independence from Colombia. On November 3, 1903, Panamanians had revolted against the Colombian government, declared an independent Republic of Panama, and established a provisional government junta.

What is the mission statement of Greater Cincinnati Behavioral Health? ›

Mission Statement

The mission of Greater Cincinnati Behavioral Health Services is to ensure people with mental illness, addictions, and related challenges lead healthy and productive lives.

What is Bakersfield Heart Hospital mission statement? ›

The Bakersfield Heart Hospital, in partnering with our physicians and associates, is committed to enhancing the quality of health of our patients and their families by providing the highest personal service and delivering technologically advanced healthcare care through a compassionate, patient centered approach.

What is the mission statement of the Behavioral Health Center of Nueces County? ›

Mission Statement

To create a safe and collaborative environment empowering individuals to build resiliency and independence.

What is the mission statement of Siskiyou County Behavioral Health? ›

MISSION STATEMENT

The Behavioral Health Division's mission is to promote the prevention of and recovery from mental illness and substance abuse for the individuals, families, and communities served by providing accessible, caring, inclusive, and culturally respectful services.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated: 13/12/2023

Views: 5841

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.